25. juli 2019
Oude wonden uit het verleden kun je vaak en lang afdekken. Totdat het niet meer gaat. De juiste coach gevonden en een afspraak gemaakt. En doordat ik mezelf hulp gunde van de juiste persoon en open stond voor alles wat er nodig was kon ik erkennen en daarna helen
25. mei 2019
Je kent ze wel die peuters aan de hand van papa of mama. Je kunt ze overal tegenkomen, ook in de supermarkt. Een supermarkt is een grote verleiding voor die peuters, dan wil het wel eens gebeuren dat ze hun zin door willen drijven. Peuters hebben nog niet zoveel mogelijkheden om genuanceerd uit te drukken wat ze willen. Of zijn ze gewoon directer? Dan ontstaat wel eens de bekende driftbui. In de winkel of thuis voor de peuter maakt omgeving geen verschil.
23. april 2019
Wat ik met jullie wil delen zijn de momenten van veerkracht, vriendschap, hoop en overwinning. En zijn fantastische omdraaiing van ellende naar groei. Hij gaf een huiswerk opdracht mee. Maar over die twee zaken straks.
05. april 2019
Je kent het wel, je hebt net je ramen of auto gewassen. Je hebt de schoonmaak spullen goed en wel opgeruimd. Wilt van je schone ramen of auto genieten. En ja hoor!!! Vogelpoep! Wat nu? Je op de grond laten vallen en krijsen! Je in een hoekje verstoppen zodat je de poep niet ziet? Naar bed gaan? Je moeder roepen? Kan allemaal.
04. maart 2019
Je hoofd is soms net een mand vol kluwen garen Druk in je hoofd is voor mij; veel gedachten die door elkaar lopen en met elkaar in de knoop liggen. Denk maar aan een mand vol met bollen wol. Ooit eens netjes opgerold in de mand gelegd. Je hebt een bepaalde kleur nodig en als je die uit de mand wil pakken zit alles door elkaar. Elk bolletje wol is een taak een idee gedachte of opdracht die uitgevoerd moet worden.
25. februari 2019
Gedachten zijn er altijd! Maar moet je er ook altijd wat mee? Gedachten uitzetten is mij nog nooit gelukt, en
14. februari 2019
Wat ik ontdekte is niet zo spannend, wat het voor jou kan beteken wel.
06. februari 2019
Want laat ik eerlijk zijn, mediteren kost tijd en is lastig en soms heb ik er gewoon geen zin in stilzitten. Totdat ik een ontdekking deed. Een ontdekking die ik graag met jullie wil delen.
01. oktober 2018
Doorgaan en bezig blijven dan zou ik krijgen wat ik nodig had. Vroeger deed ik dat wel. Vroeger luisterde ik niet zo goed naar mijn lijf. Mijn hoofd die mij vertelde om nog even door te gaan en dat mijn lijf niet moest zeuren. Mijn hoofd die vertelde dat rusten niet nodig is. Doorgaan en bezig blijven dan zou ik krijgen wat ik nodig had.
17. september 2018
Een perfectionist is iemand die naar volmaaktheid streeft. Dat is de eerste zin van deze tekst. Wat staat er nou precies?

Meer weergeven