26. oktober 2020
Sommige gesprekken blijven je een leven lang bij, zelfs nadat de betrokken persoon al lang geleden overleden is. Deze wijze les van mijn moeder deel ik regelmatig, als het van toepassing is, met mijn cliënten
14. juli 2020
Heb jij dat ook wel eens? In een dip zitten en niet weten hoe je er (gemakkelijk) uit komt? Met deze tips gaat het je wel lukken .
14. juni 2020
Slaap jij wel eens slecht omdat je ligt te piekeren? Pieker je dan ook vooral over dingen waar je totaal geen invloed op hebt? En ook nog eens over dingen waarvan niet eens duidelijk is of het waar is? Dat stomme piekeren gaat zo automatisch. Je wilt het niet en toch blijf je maar malen. Herkenbaar?
09. februari 2020
Paniek is eng en dat op zich zorgt al dat je in de stress schiet. Paniek zorgt ervoor dat je alleen maar reageert vanuit je reptielen- oftewel oerbrein. Helpt paniek dan ook om gevaar te voorkomen?
09. januari 2020
Er is altijd wel een reden om iets nog niet te doen. Wachten op het juiste moment is dat jezelf voor de gek houden? Want het juiste moment komt dat er ooit? Of nooit? Want wat je ook besluit, zorg dat het jouw besluit is!
17. november 2019
Maar op het moment dat je merkt dat het je te veel energie kost, moe bent, het niet meer weet, doorgaat omdat je ook niet weet hoe het anders moet. Verdrietig, moe en bang bent dat je anderen teleurstelt. Jij je voortsleept door de dag. Niet meer weet wat lachen is, laat staan wat ontspannen is.
25. juli 2019
Oude wonden uit het verleden kun je vaak en lang afdekken. Totdat het niet meer gaat. De juiste coach gevonden en een afspraak gemaakt. En doordat ik mezelf hulp gunde van de juiste persoon en open stond voor alles wat er nodig was kon ik erkennen en daarna helen
25. mei 2019
Je kent ze wel die peuters aan de hand van papa of mama. Je kunt ze overal tegenkomen, ook in de supermarkt. Een supermarkt is een grote verleiding voor die peuters, dan wil het wel eens gebeuren dat ze hun zin door willen drijven. Peuters hebben nog niet zoveel mogelijkheden om genuanceerd uit te drukken wat ze willen. Of zijn ze gewoon directer? Dan ontstaat wel eens de bekende driftbui. In de winkel of thuis voor de peuter maakt omgeving geen verschil.
23. april 2019
Wat ik met jullie wil delen zijn de momenten van veerkracht, vriendschap, hoop en overwinning. En zijn fantastische omdraaiing van ellende naar groei. Hij gaf een huiswerk opdracht mee. Maar over die twee zaken straks.
05. april 2019
Je kent het wel, je hebt net je ramen of auto gewassen. Je hebt de schoonmaak spullen goed en wel opgeruimd. Wilt van je schone ramen of auto genieten. En ja hoor!!! Vogelpoep! Wat nu? Je op de grond laten vallen en krijsen! Je in een hoekje verstoppen zodat je de poep niet ziet? Naar bed gaan? Je moeder roepen? Kan allemaal.

Meer weergeven